заготовка грибів на зиму

є багато способів заготовляти гриби на зиму , здебільшого я використовую два з них . це сушіння і зберігання в морозілці.
щодо першого способу, то поперше - потрібно нарізати їх пластинками після чого викласти на сонце щоб воно випарувало воду. але не варто сушити всі гриби під ряд, особисто я важаю що найкраще сушінню підлягають білі гриби або козарі. великий плюс що в такому стані гриби можуть зберігатися більше року. для приготування потрібно відмочити їх (біля 2-4 годин) а потім відварити при варці потрібно їх добре посолити.
при другому способі їх відварюють та збарігають в морозілці до того моменту як будете застосовувати їх для приготування страв.
доречі знаю сайт де також є багато способів заготовки грибв на зиму http://ogribax.ru/zagotovka-gribov-na-zimu/
щодо першого способу, то поперше - потрібно нарізати їх пластинками після чого викласти на сонце щоб воно випарувало воду. але не варто сушити всі гриби під ряд, особисто я важаю що найкраще сушінню підлягають білі гриби або козарі. великий плюс що в такому стані гриби можуть зберігатися більше року. для приготування потрібно відмочити їх (біля 2-4 годин) а потім відварити при варці потрібно їх добре посолити.
при другому способі їх відварюють та збарігають в морозілці до того моменту як будете застосовувати їх для приготування страв.
доречі знаю сайт де також є багато способів заготовки грибв на зиму http://ogribax.ru/zagotovka-gribov-na-zimu/